Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Hoe ziet jullie Mobiel netwerk eruit?

Het mobiele netwerk van Cernet

Cernet - performance Mobile

Cernet maakt gebruik van het T-Systems mobiele netwerk, het netwerk heeft een landelijke 4G/4G+ bereik (99% bereik garantie), zowel in het buitenland is T-Systems actief wat een garantie geeft om ook in het buitenland minimaal 3G te ontvangen.

Met 4G/4G+ worden snelheden behaald van minimaal 70.2Mbps, met de hoogste huidige meting (*November 2017) 85.3Mbps*. Met 3G is een maximale snelheid haalbaar van 15Mbps.

Het mobiele netwerk zonder extra toevoegingen (VPN) is gelijk bereikbaar op het internet, Cernet kan ook mobiele netwerken insluiten via een VPN. Met de Private APN dienst zijn de mobiele toestellen, laptops en tablets beveiligd door je eigen router en firewall via VPN. Specifieke machine-to-machine (M2M) toepassingen kan Cernet ook verzorgen over het mobiele netwerk.

Cernet kan middels M2M technologie mobiel bel verkeer routeren naar een (Hosted) PBX en gesprekken afleveren op mobiel, met deze techniek is het mogelijk om max 9 SIP Trunks te activeren en gebruiken. Het is mogelijk om zowel met mobiele nummer als vaste nummer te bellen en gebeld te worden.

Cernet - performance internet provider