Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Cernet Sim Only abonnement

Buitenshuis net zo voordelig verbonden als thuis
De simkaart die je van ons krijgt, is geschikt voor 4G en 4G+. Dat is supersnel internetten en ook nog is stabiel. Dat allemaal op het betrouwbare netwerk van T-Mobile.

Cernet sim only abonnement

Het gemak van Cernet Mobiel

Met Cernet Mobiel geniet je niet alleen thuis van de service en diensten van Cernet, maar ook buitenshuis. Alles bij één aanbieder, met drie overzichtelijke Sim only bundels.

Het voordeel van Cernet Sim Only

Geen zorgen meer over jouw datagebruik en onverwachte financiële verrassingen met zeer ruime databundels. En bij Cernet Mobiel betaal je wat jij daadwerkelijk gebruikt: Gesprekken per seconde en internet per Kb.

Flexibel met Cernet Mobiel

Met onze maandcontracten ben je met Cernet Mobiel helemaal vrij. Vrij om per maand jouw abonnement aan te passen of op te zeggen. Bovendien kun je bij Cernet Mobiel per simkaart instellen hoeveel kosten er maximaal mogen worden gemaakt. En sturen we alle gebruikers van de bundel een sms wanneer het eind van de bundel is bereikt. Zo voorkom je verrassingen aan het einde van de maand.

Bundel: Cernet Familie Mobiel

Thuis heb je voor internet, televisie en telefonie ook één abonnement voor het hele gezin. Dus waarom niet voor mobiele telefonie? Wij bieden familievoordeel: dé oplossing om gratis te bellen met het hele gezin. Iedereen heeft een eigen 06-nummer, maar onderling bellen is geheel gratis. Dat betekent lagere kosten. En optimaal gebruik van jouw abonnement.

Voice Only

Cernet mobiel sim only
Abonnement Sim Only

€21

Per maand
 • Zonder Internet
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Onbeperkt SMS(en)
 • 4G/4G+ internet
 • Supersnel internet tot 300 Mb/s

Bel tarieven

Vast NL: € 0.15
Mobiel NL: € 0.15
Vast EU: € 0.15
Mobiel EU: € 0.15
Buiten EU: € 1.50
Cernet onderling: € 0.00
Afreken methode: Per seconden

Data tarieven

Per MB buiten Bundel: € 0.40

SMS tarieven

SMS NL: € 0.10
SMS EU: € 0.12
SMS Buiten EU: € 0.20

Sim only abonnement

Alle Sim Only abonnementen op een rij

Liever een ander Sim Only abonnement, wij bieden:

Voice Only

Cernet mobiel sim only 500MB
Abonnement Sim Only

€21

Per maand
 • Zonder Internet
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Onbeperkt SMS(en)
 • 4G/4G+ internet
 • Supersnel internet tot 300 Mb/s

Voice +3GB

Cernet mobiel sim only 500MB
Abonnement Sim Only

€27

Per maand
 • Met 3GB Internet
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Onbeperkt SMS(en)
 • 4G/4G+ internet
 • Supersnel internet tot 300 Mb/s
 • Altijd online (met 64 kb/s) als je door je bundel heen bent

Voice +6GB

Cernet mobiel sim only 500MB
Abonnement Sim Only

€36

Per maand
 • Met 6GB Internet
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Onbeperkt SMS(en)
 • 4G/4G+ internet
 • Supersnel internet tot 300 Mb/s
 • Altijd online (met 64 kb/s) als je door je bundel heen bent

Voice +10GB

Cernet mobiel sim only 500MB
Abonnement Sim Only

€46

Per maand
 • Met 10GB Internet
 • Onbeperkt mobiel bellen
 • Onbeperkt SMS(en)
 • 4G/4G+ internet
 • Supersnel internet tot 300 Mb/s
 • Altijd online (met 64 kb/s) als je door je bundel heen bent

Sim-Only voordelen van Cernet

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement is een abonnement zonder toestel. Je krijgt van ons een losse simkaart en je zorgt zelf voor een mobiele telefoon, deze is uiteraard makkelijk te kopen via onze webshop, heb je nog een goed werkende telefoon dan kan deze sim kaart ook gebruikt worden in je huidige toestel. Je betaalt dus alleen voor het gebruik van je MB’s, minuten en sms’jes. Je betaalt niet voor een nieuw toestel.

Makkelijk overstappen naar Cernet

Zit je nu bij een andere provider en wil je graag overstappen naar Cernet? Overstappen gaat zeer eenvoudig. Bestel een simkaart en vul in wanneer overstap mogelijk is. Wij verzorgen een makkelijke overstap, laat het papierwerk maar aan ons over. Dat is het voordeel van Cernet.
Met nummerbehoud blijf je eigenaar van jouw 06 nummer.

Waarom een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is lekker voordelig. Want je profiteert van alle voordelen, maar dan voor een lagere prijs per maand.
De simkaart die je van ons krijgt, is geschikt voor 4G en 4G+. Dat is supersnel internetten, maar ook stabiel. Dat allemaal op het betrouwbare netwerk van T-Mobile.

Weet je nog niet zeker welk abonnement het best bij je past? Vergelijk onze Sim Only abonnementen. En ontdek welke het meest geschikt voor jou is. Heb je een KvK-nummer? Ga dan naar Zakelijk Sim Only, voor onze zakelijke abonnementen.

Sim Only abonnement bij Cernet standaard met 4G internet

Tegenwoordig is er op een telefoon veel mogelijk. Whatsappen, Facebooken, luisteren naar je favoriete muziek en ga zo maar door. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je hebt er internet voor nodig. Daarom heb je standaard 4G op je Sim Only. Daarmee kan je lekker snel internetten in Nederland, zonder dat je er een aparte 4G-bundel voor aan hoeft te schaffen. Kies het Sim Only abonnement dat bij je past, dan zorgen wij dat je ongestoord kunt genieten

Mobiel Sim Only

Waarom onze klanten kiezen voor Sim Only

Een Sim Only abonnement is wellicht een paar euro duurder dan bellen via prepaid. Toch kiezen veel van onze klanten voor zekerheid. Slim, want met onze Sim Only abonnementen kun je namelijk altijd bellen. In elke situatie. Je hoeft jezelf nooit meer zorgen te maken over voldoende beltegoed of de houdbaarheid.

Wat is Sim Only?

Sim Only is alleen een abonnement zonder telefoon. Dat is slim, want zo ben je maandelijks voordeliger uit. Je hebt alle voordelen van ons netwerk, maar tegen een lage prijs per maand.

4G en internetverbruik over het netwerk van T-Mobile

Vaak hoor je dat het 4G netwerk meer data verbruikt. Dat is niet waar. Wel gebruiken klanten met 4G meer data. Want met 4G kun je namelijk supersnel video’s kijken en bestanden downloaden (dat kost veel data). En als iets makkelijker en sneller gaat, kan je meer doen in dezelfde tijd. 4G klanten verbruiken om die reden meestal meer data. Kom je over je maandelijkse bundel heen, dan wordt alleen je snelheid lager.

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over 4G.

4G

Enkele vragen die wij al beantwoord hebben

Een Sim Only abonnement is alleen de simkaart met het abonnement. Het toestel regel je zelf. Dat is slim, want zo bespaar je maandelijks op je kosten.

bestellingen wordt door PostNL bij jou thuisbezorgd. Bestel je voor 15.00 uur een Cernet Mobiel-abonnement, een extra simkaart of een andere simkaart? Dan ontvang je de simkaart de volgende dag. Bestel je na 15.00 uur, dan is de levertijd 2 dagen.

Let op: bestellingen worden niet op zondag en maandag geleverd.

Als je met Cernet een overeenkomst op afstand heeft afgesloten (bijvoorbeeld via internet, telefoon, fax of via een bestelbon uit een catalogus) of een koop buiten de Cernet Winkel om (bijvoorbeeld bij een deur-aan-deurverkoper), dan heb je na ontvangst van de bevestigingsbrief van de overeenkomst nog 14 kalenderdagen bedenktijd. Meer hierover lees je op de uitlegpagina over opzeggen.

Leverdatum wijzigen

Het is niet mogelijk om een andere dag te kiezen voor de bezorging van de simkaart.
Heb je het verkeerde formaat simkaart ontvangen, dan kun je een nieuwe simkaart aanvragen.

Je kan gebruik maken van Cernet Mobiel zodra de simkaart geactiveerd is. Hoe je dit doet, verschilt per situatie.

Nieuwe simkaart met nummerbehoudAls je het 06-nummer van een vorige provider meeneemt naar Cernet, dan activeren wij de simkaart automatisch zodra het nummer is overgezet hier ontvang je van ons een sms-bericht 24 uur en 1 uur voordat het nummer daadwerkelijk wordt geporteerd. Een uur na de laatste sms zult je merken dat de oude simkaart geen netwerk meer heeft. Je dient dan de nieuwe simkaart in de telefoon te plaatsen. Het nummer is dan geporteerd en je kunt gebruikmaken van de Cernet simkaart.

Nieuwe simkaart zonder nummerbehoud

Je krijgt de simkaart thuisgestuurd en ontvangt een welkomstbrief of e-mail met een activatiecode. Plaats de simkaart in je telefoon. Je hebt vervolgens 2 opties:

Bel 1200, toets de activatiecode in en sluit af met een #. Binnen enkele minuten ontvang je een sms die de activatie bevestigd. Activeer je de simkaart niet, dan wordt deze na 14 dagen automatisch geactiveerd.

Activeer de simkaart via jouw persoonlijke Cernet pagina. Klik op ‘Abonnementen’ en vervolgens op ‘Cernet Mobiel’ om te bekijken welke simkaart nog niet geactiveerd is. Volg de aangegeven stappen. Activeer je de simkaart niet, dan wordt deze na 14 dagen automatisch geactiveerd.

Als je een Cernet Mobiel-abonnement afsluit, kun je voor elke afzonderlijke simkaart nummerbehoud aanvragen. Dit is mogelijk tot 1 maand na opzegging van het abonnement bij de oude provider.

Let op: houd bij het overstappen altijd rekening met een opzegtermijn van minimaal 1 maand bij je huidige provider (als je een abonnement hebt). Pas na deze maand kan je huidige nummer worden overgezet naar Cernet.

Zodra de aanvraag voor nummerbehoud door je huidige provider is goedgekeurd, ontvangt je van ons een sms-bericht met hierin de datum waarop jouw nummer wordt omgezet (geporteerd). Je ontvang 24 uur en 1 uur voor de daadwerkelijke portering nogmaals een bericht.

Let op: het is belangrijk dat je jouw simkaart bij de hand hebt, zodra jouw nummer wordt overgezet. Merk je dat je geen bereik meer hebt bij je huidige provider? Plaats dan de Cernet Simkaart in jouw toestel. je kan dan binnen enkele minuten gebruikmaken van Cernet Mobiel.

Kom je er niet uit welk Sim Only abonnement het beste bij jou past? Bekijk dan onze pagina over het vergelijken van Sim Only abonnementen. Hier vind je de verschillen tussen de abonnementen die wij aanbieden. Wel zo makkelijk!