Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Supersnel 4G internet

Goede prestaties kosten jaren inspanning. Datzelfde geldt voor de kwaliteit van onze abonnementen. Nu kan je genieten van supersnel 4G tot maar liefst 450 Mbit/s. Hoeveel je ook doet op internet, er is snelheid genoeg.

Cernet sim only abonnement

Wat is 4G?

4G is supersnel internetten via een mobiele verbinding. Bijvoorbeeld die van je mobiele telefoon. Met 4G internet laden video's, muziek of andere bestanden snel in. Ook is de verbinding stabiel, waardoor je er altijd op kunt rekenen.

Bekijk onze abonnementen met 4G
4G internet

4G internet als een raceauto

4G internet kan je het best vergelijken met een razendsnelle raceauto. Je zit stabiel en je gaat keihard voorruit. Je hebt een stabiele verbinding, zodat je nooit uit de bocht vliegt.

En dat supersnelle internet, dat zit gewoon standaard in al onze abonnementen. Omdat wij gebruik maken van het T-Mobile netwerk, kunnen wij landelijk de beste dekking bieden tot een snelheid van 450 Mbit/s. De gemiddelde snelheid in Nederland is 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.

De opvolger van 4G

De opvolger van 4G is makkelijk te raden: 5G.

Zoals het er nu naar uitziet, hebben we in 2020 voor het eerst de mogelijkheid om 5G te gebruiken. Het 5G internet is veel sneller dan het huidige 4G netwerk. Daardoor is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan auto's die met elkaar kunnen praten en het uitzenden van live video wordt nog makkelijker.

Ook gebieden waar vast internet moeilijk is te verkrijgen, kunnen gaan beschikken over het snelle 5G internet.