Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Verleng je abonnement bij Cernet

Niets is leuker dan verlengen! Het is namelijk weer tijd om je abonnement te vernieuwen. Uiteraard kan je ook kiezen voor een Sim Only abonnement met enkel onbeperkt spraak zonder data bundel.
Verleng je abonnement bij Cernet en profiteer van fijne voordelen, zoals: geen aansluitkosten á 20,-.

Cernet sim only abonnement
Nummerbehoud

Waarom verlengen met Sim Only?

Als je nog een toestel hebt die prima werkt, dan is verlengen met een Sim Only abonnement een goede keuze. Je maakt gebruik van alle voordelen van een abonnement, maar dan voor een lagere prijs per maand.

Je belt, sms't en internet over het betrouwbare netwerk van T-Mobile. Heel snel, want je maakt standaard gebruik van supersnel 4G.

Ben je er nog niet uit? Bekijk waar je op moet letten bij het vergelijken van onze Sim Only abonnementen?. Heb je een KvK-nummer? Ga dan naar Zakelijk Sim Only, voor onze zakelijke abonnementen. Speciaal voor ondernemend Nederland.

CombiVoordeel: meer Cernet is meer voordeel

Wij belonen klanten die Cernet Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordelen. Zolang je blijft combineren. Combineer je nieuwe mobiele abonnement van Cernet met Cernet Internet en krijg elke maand 2x zoveel data op je mobiel én 5,- korting op je Thuis factuur.

Veelgestelde vragen over verlengen

Ja. Als je meer MB's of minuten nodig hebt, kun je gewoon van abonnement veranderen. Via Mijn Cernet kun je het abonnement gemakkelijk verhogen en weer terugzetten. Je kunt je abonnement niet verder verlagen dan je bij aanvang van je contract hebt afgesloten.
Wil je het abonnement tussentijds opzeggen? Dat is mogelijk. Je kunt je abonnement eerder dan de afgesproken einddatum van je contract beëindigen tegen betaling van een afkoopsom. Lees meer over het opzeggen van een abonnement.

Dit zijn onze tarieven zonder eventuele kortingen die op de pagina staan vermeld. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Prijs per maand Databundel met 4G/4G+ Bellen Internetgebruik
€21 -GB Onbeperkt Nooit
€27 3GB Onbeperkt Soms
€36 6GB Onbeperkt Regelmatig
€46 10GB Onbeperkt Vaak

- Het is naast een minimale contractperiode van 1 maand, ook mogelijk een contract af te sluiten met een minimale periode van 2 jaar.
- Het abonnement bestaat minimaal uit onbeperkt bellen only met standaard onbeperkt sms. Daarnaast kun je kiezen voor data en andere extra opties.
- Er gelden extra kosten voor het bellen bellen naar servicenummers. Deze vallen niet in de maandelijkse bundel.
- Je betaalt geen starttarief en gesprekken worden per hele minuut naar boven afgerond.
- MB's worden afgerond per KB.

Wij maken gebruik van het netwerk van T-Mobile. Daardoor hebben wij in heel Nederland een stabiele dekking. Maar ook supersnel mobiel internet met 4G. Benieuwd naar de snelheid en dekking op jouw adres? Ontdek het hier.

Na afloop van de overeenkomst zal deze worden omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde duur. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van een maand.