Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Internet & Bellen vergelijken

We helpen je graag naar een geschikt pakket wat het beste bij je past. Heb je al een keuze kunnen maken?

Voordelig internetten en vast bellen

VDSL Internet

Altijd Online? Bij Cernet snappen we dat jij als consument niet zonder Internet kunt. Wij bieden standaard snel internet via het betrouwbare KPN netwerk. Zo kun je echt onbezorgd surfen en zonder te wachten grote bestanden openen en versturen. Combineer je Thuis Internet met Mobiel dan belonen wij jou met CombiVoordeel.

Glasvezel internet

Heb je een aansluiting voor glasvezel in je woning? Dan leveren we jouw Cernet pakket zonder extra kosten over het glasvezelnetwerk van KPN. Dit betekent een nóg snellere en stabielere verbinding. Kies je voor Internet van Cernet, dan kies je voor kwaliteit voor de beste prijs. Snelheid van 30 Mbit of 100 Mbit downloadsnelheid

De werkelijke snelheid van de internet verbinding

Internetsnelheden kunnen afwijken van de geadverteerde snelheid, kom er alles over te weten op onze internet snelheid pagina. Daar leggen wij alles haarfijn uit wat voor snelheid er verwacht kan worden. Er zijn namelijk diverse factoren die een internet verbinding kunnen beïnvloeden: De thuisinstallatie, de website die je bezoekt en type verbinding. Lees onze tips en uitleg om te profiteren van een maximale verbinding.

Meer over snelheid

Internet snelheid

Weten wat wij kunnen leveren?

Vul de Postcodecheck in en zie direct wat Cernet kan leveren