Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Glasvezel of VDSL

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen (ADSL, VDSL, BVDSL) en we kunnen ons best voorstellen dat het kiezen van de juiste verbinding moeilijk is en dat sommige termen als een taal is die niet begrijpelijk is. Daarom vind je op deze pagina het verschil tussen Glasvezel en VDSL.

Glasvezel of VDSL

Kiezen tussen Glasvezel en VDSL

Glasvezel en VDSL hebben beiden een eigen aansluiting, beiden hebben dan ook een eigen snelheid factor. Wat is nou eigenlijk werkelijk het verschil tussen glasvezel en VDSL? De maximum snelheid van glasvezel internet ligt vele malen hoger dan dat van VDSL. Glasvezel van Cernet is af te nemen tot 500 Mbit. Up- en downloaden is met glasvezel internet dus Mega-veel. VDSL heeft bij Cernet een standaard begin snelheid van 30 Mbit maar is ook te verkrijgen vanaf 50 Mbit, 80 Mbit, 100 Mbit of 200 Mbit. Een ander verschil is de uploadsnelheid. Bij glasvezel is de uploadsnelheid gelijk (symmetrische) aan de downloadsnelheid. Bij VDSL is dit niet zo, bij VDSL is de uploadsnelheid lager als de downloadsnelheid. VDSL is iets voordeliger dan glasvezel internet. De betrouwbaarheid van beide netwerken is uitstekend, zoals je van Cernet gewend bent Mega-snel en zonder data limiet.

Wil jij VDSL of glasvezel?

Cernet glasvezel is landelijk beschikbaar. Wil je weten of wij glasvezel op jouw adres kunnen leveren? Doe dan een postcodecheck. Wil je weten of je VDSL van Cernet beschikbaar is op jouw adres? Dit vind je ook terug in de postcodecheck.