Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Glasvezel internet Abonnement

Glasvezel internet only met hoge snelheden van 30 tot 500 Mb/s.
Overal in huis mega snel glasvezel internet van Cernet.
Mega snel up- en downloaden

Glasvezel Internet only

Glasvezel van Cernet

Internet van Cernet is standaard al mega-snel. Maar is er op jouw adres glasvezel beschikbaar? Dan kan het allemaal nog veel sneller!

Internet via glasvezel heeft bij Cernet dezelfde prijs als standaard internet. En ook bij glasvezel maken we gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Hierdoor genieten jij én de rest van je gezin of huisgenoten van supersnel en stabiel internet

30 MB

Glasvezel internet only

€38

Per maand
 • 30MB Download
 • 30MB Upload
 • Gratis modem in bruikleen
 • Gratis Wifi
 • Vast Ip Adres
 • FRITZ!Box-modem
 • Gebruik van eigen modem mogelijk

100 MB

Glasvezel internet only

€45

Per maand
 • 100MB Download
 • 100MB Upload
 • Gratis modem in bruikleen
 • Gratis Wifi
 • Vast Ip Adres
 • FRITZ!Box-modem
 • Gebruik van eigen modem mogelijk

Snel en betrouwbaar glasvezel netwerk

Het KPN-netwerk garandeert je een supersnelle en stabiele verbinding.

Snel en betrouwbaar glasvezel netwerk

Het KPN-netwerk garandeert je een supersnelle en stabiele verbinding.

Razendsnel WiFi-modem

Met het gloednieuwe Fritz!box modem heb je overal in huis goed bereik.

Tot 1Gbps up & downloaden

Snelheidsmaniakken gaan door het geluid met de extra snelheidsopties tot wel 1Gbps.

Wat is glasvezel?

Glasvezel klinkt misschien technisch en moeilijk. We leggen het hieronder voor je uit, omdat je natuurlijk wel wilt weten wat je in huis haalt.

Met glasvezel heb je een eigen internetlijn. Deze is voor jou alleen. Je hoeft 'm dus niet te delen met je buren. Door deze eigen lijn is je internet snel, maar vooral ook stabiel. Zelfs 's avonds, als veel mensen in jouw wijk tegelijk online gaan.

Een ander voordeel is de snelheid. Die kun je namelijk veel verder uitbreiden dan bij internet via ADSL of de kabel. Tot wel 1Gbps downloaden én uploaden via glasvezel.

Glasvezel Internet Only

Glasvezel Internet only

Krijg het beste internet ooit in huis

Cernet Glasvezel

Wij vertegenwoordigen de ultrasnelle, verbonden toekomst. Een toekomst gebouwd op glasvezel. We zijn een provider die krachtige, betrouwbare en snelle netwerkplatforms en -services bouwt die huizen, bedrijven en gemeenschappen verbinden met economische kansen en een beter internet leven, elke dag opnieuw. Naarmate de manier waarop we wonen, werken en zaken doen steeds meer online gaat, is een krachtige internet verbinding essentieel.
Een glasvezelverbinding is dus ideaal voor drukke huishoudens waar iedereen tegelijk probeert verbinding te maken. Een glasvezelkabel kan een veel groter volume aan gegevens verwerken dan een koperen kabel zonder te verslechteren. Glasvezel is daarom sneller dan VDSL internet, omdat de signaalsterkte minder snel zal uitvallen met de afstand tot de centrale, snelheden over grotere afstanden worden met glasvezel internet niet slechter.

Waarom Cernet Glasvezel internet?

Het is mega-snel internet
Perfect voor drukke gezinnen om online te zijn op hetzelfde moment.
of voor de non-stop streamers en de altijd-onliners.

Totaal onbeperkt
Je kunt dus zoveel downloaden als jij wilt.

Super betrouwbaar
We vertragen je nooit, zelfs niet op piekmomenten.

12 maanden contract
We bieden Glasvezel internet aan voor een contract van 12 maanden.

Wat is het verschil tussen glasvezel, ADSL of kabelinternet?

Internet via ADSL

Cernet Internet via ADSL is snel. Je krijgt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mb/s en een uploadsnelheid van maximaal 5 Mb/s. Hiermee stream je zonder problemen muziek, films en series, shop je online en deel je foto's en video's met vrienden en familie.

Cernet gebruikt het betrouwbare netwerk van KPN. KPN houdt dit netwerk 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten en verbetert het continu. Je adres bepaalt uiteindelijk welke snelheid je ervaart. Dit heeft te maken met de afstand van jouw huis tot aan de wijkcentrale. Vul hier je postcode in om te zien welke snelheid jij kan verwachten op jouw adres.

Internet via de kabel

Een andere optie is internet via de kabel. Cernet biedt deze vorm van internet (nog) niet aan.
Bij kabelinternet heeft de afstand tot de wijkcentrale geen invloed op de snelheid van je internet. Maar de internetsnelheid daalt flink als meerdere huishoudens in de straat tegelijk online gaan of tv-kijken. En de uploadsnelheid is ook een stuk lager dan de downloadsnelheid.

Ten slotte kun je slechts uit één aanbieder kiezen. De kans is dus heel groot dat je moet betalen voor diensten die je niet gebruikt, bijvoorbeeld sportzenders terwijl je helemaal niet van sport houdt.

Internet via glasvezel

Nog even in het kort: Cernet Internet via glasvezel biedt een gegarandeerde snelheid. Als de hele straat online is, daalt je snelheid niet. Kies je voor extra snelheid van 100 Mb/s of 200 Mb/s? Dan gaat downloaden even snel als uploaden. En ook fijn: bij Cernet kost glasvezel internet net zo veel als normaal internet. Is Cernet Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe de postcodecheck en zie het beste aanbod voor jou.

Doe de postcodecheck