Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Glasvezel internet

Kies voor Mega-snel Glasvezel internet van Cernet en profiteer van een symmetrische verbinding

Het beste Glasvezel internet met een voordelig tarief, met snelheden van 30 Mbit tot aan 100 Mbit.

Doe de postcodecheck

Cernet Glasvezel

Glasvezel internet is de toekomst met Glasvezel internet kan je nog meer data verbruiken dan een DSL verbinding. Ook profiteer je van een symmetrische verbinding. Een symmetrische verbinding wil zeggen dat de download snelheid gelijk is aan de upload snelheid. In de afgelopen jaren is ons data gebruik flink verdubbeld, we zijn meer gaan doen met het internet door de jaren. Onze computer is niet meer het enige apparaat wat is verbonden met het internet, maar ook onze smartphone, tablet, televisie, camera's en nog veel meer. De uitkomst van Glasvezel internet is dan een uitstekende keus om toekomst vast te zijn. Meer weten over internet snelheid en de geadverteerde snelheid? klik dan hier

Snelheid glasvezel internet

Met glasvezel internet blijft de snelheid gelijk en heb je geen last van afstand snelheid beperking wat wel bij dsl het geval is. Een glasvezel internet verbinding is al verkrijgbaar vanaf 30 Mbit en kan een snelheid behalen tot aan 1 Gbps, ongeacht de afstand.

Glasvezel internet beschikbaarheid

Glasvezel internet van Cernet is landelijk beschikbaar, Cernet is aangesloten op diverse glasvezel kabelexploitanten en hebben diverse koppelingen gerealiseerd voor een landelijke dekking. Glasvezel internet is te verkrijgen als Internet Only variant, maar ook in combinatie met Televisie en/of Telefonie. Kies zelf het pakket wat bij u past:
Glasvezel Only
Glasvezel & TV
Glasvezel & Bellen
Glasvezel Alles in 1