Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Rozenstraat 21
1777XM, Hippolytushoef

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Internet Only Abonnement

Vind je het belangrijk dat je internet het gewoon altijd goed doet? Overal in huis? Dan zit je goed met Internet Only van Cernet. Bij Cernet krijg je internet op het betrouwbare KPN netwerk. Geen gedoe dus, maar gewoon zorgeloos online. Overal in huis draadloos internet dankzij de gratis modem in bruikleen.

DSL Internet only

Internet Only

Kies het internetpakket dat bij je past en betaal alleen voor wat jij nodig hebt. Doe de postcodecheck om te kijken welke snelheid haalbaar is op jouw adres.

80 MB

DSL Internet only

€31

Per maand
 • 80MB Download
 • 20MB Upload
 • Gratis modem in bruikleen
 • Gratis Wifi
 • Vast Ip Adres
 • FRITZ!Box-modem
 • Gebruik van eigen modem mogelijk

100 MB

DSL Internet only

€33

Per maand
 • 100MB Download
 • 20MB Upload
 • Gratis modem in bruikleen
 • Gratis Wifi
 • Vast Ip Adres
 • FRITZ!Box-modem
 • Gebruik van eigen modem mogelijk

MAX MB

DSL Internet only

€35

Per maand
 • MAX Download
 • MAX Upload
 • Indien de snelheid het toelaat
 • Gratis modem in bruikleen
 • Gratis Wifi
 • Vast Ip Adres
 • FRITZ!Box-modem
 • Gebruik van eigen modem mogelijk

Internet only van Cernet

In 3 stappen zorgeloos overgestapt

Gratis overstapservice

Wij zeggen het contract bij je huidige aanbieder op, en zorgen dat je geen moment zonder internet zit.

WiFi overal in huis

Wij zijn blij als jij blij bent met je WiFi. Daarom hebben we de WiFi check, zodat WiFi zo goed mogelijk werkt in jouw huis.

Gratis monteur

Aansluiten is heel simpel met het installatiepakket. Komen we er samen niet uit? Dan sturen we een gratis monteur!

Internet snelheid is belangrijk!

Met snelheden tot 100 Mbit biedt Cernet High-Speed Internet.

Kies de snelheid die het beste past bij uw behoeften en levensstijl. Geniet van een betrouwbare verbinding

Cernet biedt verbazingwekkende snelheden voor zwaar online streamen, gamen, downloaden en werken vanuit huis. Stap vandaag nog over en profiteer van High-Speed Internet.
Internet van Cernet is altijd snel en betrouwbaar. Ook als je met meerdere computers tegelijkertijd online bent. Maar hoe snel is jouw huidige internetverbinding? Bij Cernet geven we graag veel snelheid, dat merk je dan ook in ons internet only pakket overzicht.

Internet Only
Televisie

Het beste entertainment

Begin direct met streamen wanneer jij jouw apparaten voor internetgebruik aansluit op het netwerk van Cernet. Krijg toegang tot jouw favoriete films, tv-shows, sport, muziek en meer via jouw computer, laptop, tablet, spelconsole, streaming-apparaat, smart-tv of Blu-ray-speler.

Bij Cernet denken we dat je je tv moet hebben zoals jij dat wilt. We ondersteunen jouw recht om te kiezen wat jij wilt bekijken en wanneer. Met de service van Cernet zijn er geen grenzen: stream alles wat je wilt, wanneer je wilt, op elke gewenste manier.

Internet only

Het internet pakket zonder enige extra's.

Tegenwoordig kan niemand meer zonder internet. En niet alleen heeft iedereen behoefte aan een aansluiting: het kan ook niet snel genoeg gaan. Bij Cernet weten we hoe belangrijk de snelheid van internet is. Of je nou een DSL Internet only pakket of een Glasvezel internet only pakket afsluit, wij bieden waar voor je geld. Bij glasvezel is de keuze nu tussen 100, 200 of 500 MB en bij DSL 30, 80 of 100 MB. Bij elk van deze pakketten bieden wij een gratis modem in bruikleen aan. Op deze manier heb je dus altijd gratis Wifi in je huis. Je kunt dus gerust je telefoon, televisie en tablet gebruik laten maken van deze Wifi: we leveren ijzersterke verbindingen!
Waarom zou je betalen voor telefonie en televisie als je dat eigenlijk niet gebuikt? Wellicht kijk je wel Naar Netflix of YouTube en heb je helemaal geen behoefte aan live televisie.

Uitzendingen terugkijken kan immers ook via het internet. Veel mensen hebben tegenwoordig ook geen behoefte meer aan vaste telefonie, en een provider voor hun mobiele telefonie kan een andere zijn dan de provider van het internet. Bijvoorbeeld omdat er een spectaculaire actie was waarbij je een gratis mobieltje kreeg bij een bepaald abonnement of omdat je simpelweg op zoek bent naar de allergoedkoopste aanbieder. Met een Cernet Internet only pakket kun je verzekerd zijn van goed internet, zowel via de kabel als draadloos (wifi). Nog een voordeel van Cernet: de klantenservice is elke week bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur, tegen lokaal tarief. Ook via e-mail kun je alle vragen over Internet only stellen aan onze medewerkers. Wij doen ons best om in ieder pakket de best en snelst mogelijke internetverbinding te leveren.

Veelgestelde vragen over internet only

Jazeker! Extra opties, zoals extra zenderpakketten en extra internetsnelheid, mag je elke maand toevoegen of verwijderen. Dit geldt ook voor Vast Bellen. Zo heb je altijd een abonnement dat het beste bij jou past, en betaal je niet voor wat je niet gebruikt.

Heb je een Internet abonnement en voeg je hier Interactieve TV aan toe? Dan ga je een nieuw jaarcontract aan. Heb je een abonnement met tv en wil je terug naar een Internet abonnement? Dan kan dit nadat je jaarcontract is afgelopen. Je gaat dan een nieuw jaarcontract aan.

Je betaalt eenmalige kosten om jouw aansluiting op het Cernet netwerk in orde te maken.

De looptijd van je abonnement is 12 maanden. Na 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Ja, voor elk pakket wat Cernet heeft krijg je een vast IP-adres.

Ja dat kan! Hier hoeft niks extra's voor betaald te worden, en ook geen extra handelingen. Ontkoppel onze modem, sluit een eigen modem aan. Volg de stappen in de installatie handleiding (login gegevens, VPI/VCI)in onze documenten center.