Welkom bij Cernet Zakelijk

Nergens anders krijgen ondernemers meer. Bij Cernet Zakelijk kiest een ondernemer voor razendsnel internet van 60 Mb/s tot 200 Gb/s.Kies zelf eenvoudig het gewenste pakketten. Keuze uit diverse internetsnelheden en vul aan met telefonie en/of digitale televisie. kies en betaal dus alleen voor wat écht nodig en besteld is.

 

 

Wat voor onderneming zet u voort?

Zakelijk Internet

levering via een hoogwaardig netwerk, 24/7 actieve monitoring. Geschikt voor Alarm centrales, pin terminals, telefonie centrales, bedrijfs servers, POS systeem en meer. Een stabiele aansluiting is daarvoor essentieel, met een lage latency, goede beveiliging en weinig downtime. Cernet is de perfecte keuze voor het MKB, locatie gebonden ondernemers en ZZP’ers die vanuit huis werken. Met 99% netwerkgarantie heeft u altijd toegang tot het internet en bent u overal bereikbaar.

Bekijk onze pakketten & tarieven

Vaste Telefonie

Voordelig Zakelijk vast bellen met Cernet, bellen voor een gunstig tarief. We maken gebruik van het nieuwe SIP-protocol om hoogwaardige spraakdiensten aan te bieden aan bedrijven en ondernemers. Met een SIP-trunk belt u over het datanetwerk. Zakelijke telefonie van Cernet is snel, betrouwbaar en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Uw communicatie loopt over een beveiligd datanetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van volledige privacy.
Maarliefst 40% goedkoper dan KPN.

Bekijk tarieven & telefonie opties

Cloud

Breed aanbod aan webhosting, Saas-Hosting, office 356, en nog veel meer. Volledig in de cloud met gratis support, wij hosten uw website op servers naast onze internet core netwerk. Breng uw website veilig onder bij Cernet en profiteer van hoge kortingen. Servers staan verbonden met de meest belangrijke knooppunten binnen europa. met een 99,9% uptime garantie bent u verzekerd van dagelijkse bereikbaarheid. Online facturatie systeem nodig met klanten paneel? bekijk dan snel ons aanbod.

Facturatie Saas oplossingen

Optimaal bereikbaar met vast bellen over internet (VOIP)

Met Zakelijke telefonie over het internet (VOIP) is elke medewerker optimaal te bereiken.

Stel bijvoorbeeld een PBX in, hosted of in het bedrijfspand, geheel schaalbaar.

meer over zakelijke telefonie
zakelijke telefonie

Ook klaar met langzaam internet? Of is het merkbaar dat nieuwe software applicaties meer data verbruiken op de huidige verbinding ? Dan kan het wel is tijd worden om een omschakeling naar glasvezel te overwegen, om optimaal te blijven presteren.

Met zakelijk glasvezel van Cernet is het vanzelfsprekend dat meerdere apparaten zware applicaties kunnen verdragen, ook tegelijkertijd gebruik is uiteraard geen obstakel in het internet verkeer.

meer over zakelijke glasvezel
zakelijke Glasvezel

Een greep van onze klanten

Bel ons vandaag nog voor advies op maat

Wij zijn 365 dagen bereikbaar voor u. 085 060 42 28 085 060 42 28

  • award-img1
  • award-img2
  • award-img3
  • award-img4