Soepele communicatie vormt de basis voor nauwe en productieve samenwerking en bespaart tijd en geld.
Direct en probleemloos netwerken
Bent u op zoek naar een systeem dat altijd en overal past in uw bedrijfs- en bedrijfsstructuur? Zelfs als je verandert.
 Krijg het met EthernetConnect. Flexibel en klaar voor gebruik in een handomdraai met groeiende bandbreedte en toenemende behoeften.
Met zijn uitstekende kwaliteitskenmerken is het de juiste oplossing voor bedrijven die hoogwaardige lokale netwerken of datacenters willen verbinden. Individuele LAN's op verschillende locaties zijn direct gekoppeld - veilig en gemakkelijk. Uw gegevensoverdracht vindt plaats in de kortst mogelijke tijd en u profiteert van lage lagency. Verbind uw locaties met extreem hoge snelheden en bandbreedtes tot 10 Gbps. De verbinding van de lokale netwerken via Ethernet-interface is eenvoudig en kostenbesparend. 

Beschikbare varianten
Welke EthernetConnect- of gegevensoverdrachtsnelheid u ook kiest, u betaalt altijd een vaste prijs, ongeacht hoeveel gegevens u overdraagt of hoe vaak u uw lijn gebruikt. En als u later een hogere overdrachtsnelheid nodig heeft, neem dan gewoon contact met ons op.  De datatransmissiesnelheden (bandbreedte) van EthernetConnect kunnen worden bereikt van 2,5 Mbps tot een maximum van 10 Gbps. Kies de versie die het beste past bij uw behoeften voor uw gegevensoverdracht.