Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Alle telecom oplossingen voor Grootzakelijk

Naar welke dienst was u op zoek?

Zakelijk internet voor grote bedrijven

Als grootzakelijke ondernemer is de behoefte aan stabiel en snel internet met een aangepaste Service level agreement een veel voorkomende eis.
Cernet heeft naast zakelijk glasvezel ook zakelijk koper internet via het vaste netwerk van KPN. Elke type verbinding is af te stemmen op uw zakelijke behoefte. Medewerkers en servers of andere processen blijven naadloos verbonden middels onze proactieve monitoring, zo verhelpen wij storingen preventief.

Zakelijk internet (DSL)

Grootzakelijk internet
DDos protection

Bescherm uw organisatie tegen DDoS-Aanvallen

Met DDoS-Protection voorkomt u dat uw organisatie stil ligt met een DDoS aanval, een organisatie zonder internet brengt zowel direct als indirect veel schade met zich mee, met gevolg van een slechte omzet. Met een DDoS-Protection voorkom je een DDoS aanval op uw organisatie, en kan er doorgewerkt worden.

Meer over DDoS-Protection

3CX telefoniecentrale on premise of in de Cloud

3CX is een geavanceerde open source telefonie centrale met Unified Communications oftewel een kantoor zonder grenzen. Populaire merken zoals: Yealink, Cisco, Snom & Grandstream kunnen eenvoudig geprovisioneerd worden binnen 3CX, evenals onze vast naar mobiel integratie sim only abonnementen.

Uw medewerkers kunnen eenvoudig via een desktop of mobiele telefoon de aanwezigheid controleren van een collega alvorens een gesprek doorgeschakeld gaat worden. Het verlagen van wachttijden is hier gebaat mee en verhoogt de productiviteit van het bedrijf.
Niet alleen de ICT afdeling is er gebaat bij maar uw kantoor & outbound medewerkers zullen er blij mee zijn om met een 3CX telefoniecentrale verbonden te zijn.

Naar 3CX

Grootzakelijk internet

Snel en betrouwbaar internet

Met Zakelijk internet via koper (DSL) of Glasvezel heeft uw onderneming keuze uit internetsnelheden van 200 Mbit tot 1 Gbps.

Zorgeloos overstappen

Stap eenvoudig over. Met onze migratieservice profiteert u van een naadloze overstap

Zekerheid

Ga voor zekerheid, en profiteer van managed services en veilig internet voor op de zaak.

Cernet voor Grootbedrijf

Uw telecom partner als het gaat om succesvol ondernemen, vraag vandaag nog een offerte aan voor uw onderneming

Bespaar tot 25% op al uw telefoonkosten. Met behoud van uw nummers en de kwaliteit van de verbinding. Vergaderen wanneer u dat wilt en alleen betalen voor gebruik. Uw uitdaging vormt altijd het vertrekpunt. Daardoor krijgt u een oplossing die perfect past en schaalbaar is voor de toekomst. Met VoIP profiteert u van het kostenvoordeel en de mogelijkheden van het telefoneren via internet in combinatie met de hoge kwaliteit van traditionele telefonie. Ook met Unified Video Conferencing dienst kunt u heel eenvoudig een video vergadering initiëren vanaf uw eigen werkplek op het moment dat u dat wilt.

Met Zakelijk internet beschikt u over een betrouwbare en permanente internetverbinding. Door ons end-to-end-beheer heeft u geen omkijken naar verbindingen en routers. Wij bieden flexibele, schaalbare oplossingen die meegroeien met de wensen en behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers. Elke branche heeft haar eigen uitdagingen. Onze gespecialiseerde accountmanagers informeren u en verkennen samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie. Zo bent u altijd verbonden met de beste oplossing! Bij Cernet geloven wij dat we hét verschil kunnen maken voor u en uw klanten. Wij verdiepen ons in uw organisatie en leveren u wat u nodig heeft om verder te groeien. We maken daarvoor gebruik van onze standaarddiensten, zoals internet, digitale tv en VoIP, en combineren die - afhankelijk van uw situatie – met maatwerk.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wij geven u graag uitgebreid advies over uw wensen. 085 060 42 28 085 060 42 28