Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Alle telecom oplossingen voor het Middenbedrijf

Naar welke dienst was u op zoek?

Mega-snel zakelijk glasvezel internet

Organisaties met langzaam internet zijn een blok aan het been, productiviteit is niet zoals het hoort te zijn, bestanden die mogelijk verloren gaan of te laat worden afgeleverd omdat het netwerk te druk bezet is.
Enkele voorbeelden van frustraties van langzaam internet, met glasvezel internet kan dat voorkomen worden het is namelijk het netwerk van de toekomst, met snelheden van 50Mbit/s tot aan 1Gbps blijven medewerkers productief te werk. En werken (Cloud) bedrijfsapplicaties zoals het hoort.

Glasvezel internet

Glasvezel internet
DDoS aanval

DDoS aanvallen weren met DDoS protection

Een organisatie die te kampen heeft met DDoS aanvallen is funest voor de portemonnee, retailers, kantoorhouders etc. die hun systemen centraal hebben staan in een eventuele Cloud/hoofdkantoor kunnen dan niet meer door gaan met ondernemen en hebben dan te maken met een verlies. Middels een proactieve aanpak van DDoS aanvallen met Cernet DDoS protection kan een organisatie door blijven ondernemen als een organisatie aangevallen wordt.

Lees meer over DDoS-Protection

Betrouwbaar en schaalbaar

Cernet zakelijk internet via Glasvezel of koper (xDSL) is volledig schaalbaar en uitbreid baar

Zorgeloos overstappen

Stap eenvoudig over. Met onze migratie expert team profiteert u van een naadloze overstap

Zekerheid

Ga voor zekerheid! Cernet kan preventief storingen oplossen

 

Cernet voor het middenbedrijf

Uw telecom partner als het gaat om succesvol ondernemen, uw telecom oplossing vandaag nog in werking

Zakelijke Mobile en vaste telefonie kan zo uitgebreid mogelijk aangeboden worden. Optimaal telefonisch bereikbaar zijn is cruciaal voor uw klanten en collega’s, zij willen immers meteen geholpen worden. Ondernemen is altijd in beweging zijn, veel contact met klanten, leveranciers en opdrachtgevers en met de blik op de kosten. Met vaste telefonie belt u voordelig vanaf 0.06 cent per minuut naar heel Europa dit is maar liefst 70% Goedkoper dan KPN. Met onze mobile producten bent u verzekert dat u en uw medewerkers onbeperkt bellen. Zakelijk onbeperkt bellen naar vast én mobiel. Zorgeloos onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand naar alle vaste én mobiele nummers in Nederland (m.u.v. betaalde internet- en servicenummers). U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de hoogte van uw telefoonrekening.

U verleent elektronische diensten of u heeft om andere redenen een snelle, betrouwbare internetverbinding nodig. Voor uw bedrijf is internet dus van vitaal belang. Want: geen verbinding, geen dienstverlening, ontevreden klanten. U wilt snel en betrouwbaar internet voor uw bedrijf, zodat al uw medewerkers optimaal online kunnen zijn. Op verschillende devices. Maar u wilt ook een goede deal. U bent immers ondernemer. Met Zakelijk internet van Cernet beschikt u over een betrouwbare en permanente internetverbinding. Door ons end-to-end-beheer heeft u geen omkijken naar verbindingen en routers. Wij bieden flexibele, schaalbare oplossingen die meegroeien met de wensen en behoeften van uw bedrijf en uw medewerkers. Combineer zakelijk internet met IP-VPN, met IP-VPN verbindt u al uw vestigingen, medewerkers, applicaties en netwerken op flexibel en betrouwbaar. U verlaagt uw kosten door het creëren van één geïntegreerd netwerk.