Hosted PBX een eigen virtuele telefooncentrale in de cloud.

Met een Hosted PBX -service betaalt u een maandelijks bedrag en de Hosted PBX zorgt voor de rest, oa Welkoms bericht IVR etc.

Vaarwel dure telefoonsystemen, Hello Hosted PBX

Een gehoste PBX is een op de cloud gebaseerd, virtueel PBX-telefoonsysteem - of gehost PBX - levert een veilige, betrouwbare telefoondienst voor een bedrijf of organisatie via uw internetverbinding in plaats van een privaat beheerde oproep controller of server waarvan u de eigenaar bent en die u zelf bedient.

Maarliefst 40% goedkoper dan KPN.

Met een gehoste PBX kunnen bedrijven nog steeds gebruik maken van de functies van hun telefoonsysteem, zoals voicemail, faxen, geautomatiseerde begroetingen, conferenties enzovoort.

Er is geen grote investering nodig voordat u uw telefoonsysteem installeert en ook de onderhoudskosten van uw telefoonsysteem zijn veel lager omdat u niet iemand persoonlijk hoeft in te huren om uw PBX te bedienen en te onderhouden.

Belangrijkste voordelen van een Hosted PBX-oplossing

Initiƫle en doorlopende kostenbesparingen - er is geen grote investering nodig voordat u uw telefoonsysteem installeert en ook de onderhoudskosten van uw telefoonsysteem zijn veel lager omdat u niet iemand persoonlijk hoeft in te huren om uw PBX te bedienen en te onderhouden.
Elimineer kantoor grenzen - medewerkers kunnen overal werken met een telefoonsysteem van een virtueel kantoor. Ideaal voor thuiswerkers en verkopers die constant in beweging zijn.
Boost van bedrijfsimago - door een gehost telefoonsysteem te gebruiken, kunnen kleine bedrijven nog steeds de indruk wekken van een grote organisatie met een professioneel telefoonsysteem.
Schaalbaarheid - met een virtueel telefoonsysteem kunnen bedrijven lijnen en uitbreidingen toevoegen of verwijderen terwijl ze groeien.
Gemakkelijk te gebruiken - aangezien er geen eindgebruiker beheer bij een virtuele PBX is betrokken, is het eenvoudiger in gebruik dan een traditioneel telefoonsysteem.

3CX PBX professional user

€7 per maand

Aansluitkosten € 35,-

 

 

Opties naast Hosted PBX

Meer behoefte nodig naast Hosted PBX? Onderstaand een overzicht van diverse aanvullende opties.

Extra nummer (1)

Telefoonnummer

€ 3,-

Per maand

Extra Sip Trunk

Sip Trunk

€5

Per maand

Nummerblok 10

Telefoonnummers

€10

Per maand

Nummerblok 100

Telefoonnummers

€45

Per maand

Bestel vandaag nog Hosted PBX, of vraag extra advies aan

Wij zijn 365 dagen bereikbaar voor bestellingen, vragen & suggesties 085 060 42 28 085 060 42 28

  • award-img1
  • award-img2
  • award-img3
  • award-img4