Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

24/7 Call alarm systeem abonnement

Een telefonie Alert-service. Ontvang belangrijke e-mailberichten per spraak oproep, zowel op vast als mobiel beschikbaar.

24/7 Call alarm systeem

24/7 Call alarm systeem meer dan alleen een alarm systeem.

24/7 Call alarm systeem is een dienst die gewone tekst-e-mail converteert naar telefonische spraak meldingen.

24/7 Call alarm systeem is voor mensen die belangrijke berichten snel en accuraat moeten ontvangen. Dit omvat 'On the Go'-berichten voor professionals, IT Beheerders, consultants, verkoopmedewerkers en anderen die of niet op kantoor of thuis zijn of 24/7 meldingen dienen te ontvangen. Krijg meldingen terwijl je autorijdt of reist, overal bereikbaar zijn dat is wat 24/7 Call alarm inhoud.

Stuur een telefoon waarschuwing naar een of meerdere telefoons, of stem het af middels een tijd schema.

Sequentieel bellen begint met het eerste nummer en belt elk nummer op volgorde totdat de oproep wordt geaccepteerd of een 'voicemail ingeschakeld' telefoon is bereikt.


Veel bedrijven en andere organisaties hebben een manier van alarmeren of melden nodig voor verschillende situaties. Hoewel sommige bedrijven het genoegen nemen met een sms melding, is een sequentieel spraak oproep een efficiƫnt besparende methode om meldingen te ontvangen.
24/7 Call alarm systeem is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven en andere organisaties die notificatie- of waarschuwingsmogelijkheden vereisen per spraak.

 

24/7 Call Alarm

Alarm systeem

€70.00

Per maand
  • Onbeperkte oproepen
  • Meerdere telefoons koppelen
  • Stel een activatie tijdschema in
  • Sequentieel bellen
  • E-mail naar telefonie oproep
  • Aansluitkosten: € 35

Enkele vragen die wij al beantwoord hebben

Voor een optimale bereikbaarheid wel, indien meldingen in de voicemail ingesproken mogen worden hebben wij de lengte nodig voor er gesproken mag worden door ons systeem "Stel het systeem belt naar een willekeurig nummer dan speelt er een band opname (persoonlijke voicemail begroeting) af voor er in de voicemail gesproken kan worden, deze dienen wij te weten in secondes, om zo een vertraging in te stellen voor ons systeem zal gaan praten"

Het alarmsysteem belt terug op 5, 15, 30 en twee keer met tussenpozen van 60 minuten en plaatst ook het spraakbericht terug als een nieuw bericht. Het systeem blijft bellen tot een oproep wordt geaccepteerd of een 'voicemail ingeschakeld' telefoon is bereikt

Cernet heeft verschillende "call" servers en netwerken opgezet in verschillende landen, alle controleren elkaars systeem op afhandeling.
Alle systemen zijn ook aangesloten op verschillende internet knooppunten in datacenters. Zo kunnen wij een 100% uptime garanderen.

Bestel vandaag nog 24/7 Call alarm systeem

Wij zijn 365 dagen bereikbaar voor bestellingen, vragen & suggesties 085 060 42 28 085 060 42 28