Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Optimale bereikbaarheid.

Zakelijk bellen met Zakelijke telefonie (VoIP). Een zakelijk telefoonnummer is essentieel als u wilt dat uw klanten op elk moment van de dag verbinding kunnen maken met uw organisatie.
Een zakelijk telefoonsysteem wordt gebruikt om al uw zakelijke telefoongesprekken af te handelen, met behulp van slimme VOIP-technologie.

zakelijke telefonie

Zakelijke vaste telefonie

Bellen via het zakelijke internet

Met Zakelijke telefonie over het internet (VoIP) is elke medewerker optimaal te bereiken.

Volledig schaalbaar en keuzevrij.

Stel een PBX in, hosted of in het bedrijfspand, geheel schaalbaar.

Voordelig zakelijk bellen

Tot wel 40% goedkoper dan KPN.


Vast bellen

Zakelijk Vast bellen via een zakelijke internetverbinding

Met Zakelijke telefonie (VoIP) is er geen telefoonlijn (PSTN) meer nodig maar een internet verbinding zo kan er bespaard worden op telefoonkosten. Met VoIP is bellen sneller, veilig en flexibel.

Een zakelijk telefoonnummer is een speciaal nummer dat uw klanten op elk moment van de dag kan helpen uw organisatie te bereiken, waardoor de connectiviteit en beschikbaarheid worden verbeterd. Cernet biedt de beste zakelijke telefoonsysteemdiensten en heeft een reeks Cloud gebaseerde, betaalbare en innovatieve belplannen voor uw organisatie.

Zakelijke telefoonnummers zijn een nuttig alternatief voor traditionele zakelijke telefoonsystemen en kunnen uw klantenbestand opbouwen en betere zakelijke communicatiefaciliteiten bieden. 60% van de klanten belt het bedrijf liever telefonisch.

Meerdere vaste lijnen mogelijk!

Uitbellen en toch bereikbaar zijn voor inkomend verkeer? Met Zakelijke Telefonie over VoIP is het mogelijk, ervaar het zelf en ontdek de mogelijkheden.

Vaste telefonie

Veilig verbonden met vaste telefonie van Cernet

Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat Cernet u dekt. Uw stem- en andere gegevensoverdrachten worden van begin tot eind gecodeerd, zodat ze veilig zijn tegen inbreuken. Het beste deel is dat uw nummer wordt ondersteund door de toonaangevende oplossing voor geïntegreerde communicatie op de markt, met functies voor oproepbeheer zoals doorschakelen, nummerherkenning, screening van gesprekken, gespreksopname en meer. U en uw gebruikers kunnen telefoonnummers via onze Vast naar mobiel integratie en andere telefonie apparaten/ applicaties zoals 3CX & Xelion installeren.

Eenvoudig zakelijk overstappen naar Cernet

Wij zorgen voor een naadloze overstap, een dag niet verbonden is cruciaal.
Een zorgeloze installatie kan geheel verzorgd worden.
Stap vandaag nog over en profiteer van een optimale bereikbaarheid.

Vraag en antwoord over zakelijk bellen

VoIP is ook wel bekend als internet telefonie, met VOIP wordt er gebeld over een bestaande internet verbinding, met VoIP is het niet noodzakelijk om een aparte verbinding af te sluiten en kan gebruikt worden over elk type internet verbinding mits er meer dan 15Mbps beschikbaar is.

Jazeker! Cernet zal een portering aanvragen bij de huidige provider, en zal indien mogelijk de overstap op een tijdstip laten plaats vinden wanneer het verkeer minimaal is.

Het belangrijkste is niet het 'SIP'-bit, maar het datacircuit waarover de SIP-trunk loopt. Voor een goede betrouwbaarheid hebt je een directe verbinding met je SIP Trunk-provider nodig. SIP Trunks van Cernet worden geleverd vanuit ons platform binnen Nikhef om de best mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hoewel niet alle SIP Trunks-providers dit kunnen aanbieden. Een back-up gegevens circuit wordt ook aanbevolen voor extra veerkracht.

We gebruiken Standaard G.711 voor de beste spraakkwaliteit.
Overige Codec kan op aanvraag geactiveerd worden.

Het is afhankelijk van de type toestel, en installatie van de huidige telefonie platform. Een informatie aanvraag kan hier meer over toelichten. – Neem contact op –