Voordelig Zakelijk bellen

Voordelig Zakelijk vast bellen met Cernet, bellen voor een gunstig tarief.

Uw bedrijf telefonisch verbonden
Blijf in contact met een betrouwbare telefoondienst die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.
Cernet Zakelijk telefonie biedt een volledige portfolio van spraakdiensten voor kleine en grote ondernemingen met meerdere locaties en verschillende technologische oplossingen - van grote glimmende gebouwen met nieuwe geavanceerde PBX-systemen tot oudere en kleinere kantoren die behoefte hebben aan technologische upgrades, thuiskantoren of mobiele werknemers.

Zakelijke telefonie van Cernet

Voordelig zakelijk bellen in binnen- en buitenland? Welkom bij Cernet. We maken gebruik van het nieuwe SIP-protocol om hoogwaardige spraakdiensten aan te bieden aan bedrijven en ondernemers. Met een SIP-trunk belt u over het datanetwerk. Analoge en ISDN lijnen zijn daarmee eindelijk verleden tijd! Met Cernet belt u zakelijk altijd voor een zeer gunstig tarief, waar u ook bent!

Waarom Zakelijk telefonie van Cernet?

Voordelig bellen in de BeNeLux al vanaf €0.06 per minuut.

Maarliefst 40% goedkoper dan KPN.

Zakelijke Telefonie van cernet is los te verkrijgen, en werkt op elk type internet verbinding.
Wij sturen standaard een Voip router van het merk Cisco dat goed is voor 2 telefoon aansluitingen, of koppeling naar een Telefooncentrale/Server. SIP Gegevens zijn vrij in te zien.

Zakelijk Vast bellen

€18 per maand

 • Sip gegevens inzicht
 • bellimiet instelbaar (fraude preventie)
 • Sip zelf controle
 • koppeling aan Vamo mogelijk
 • (VaMo = Vast naar mobiel)
 • Koppeling aan 3CX/Xelion mogelijk

 • Aansluitkosten € 35,-

   

   

  NL Vast: € 0.06
  NL Mobiel: € 0.11
  NL Cernet onderling: € 0.00
  BE Voip: € 0.06
  BE Mobiel: € 0.36
  BE Vast: € 0.06
  LU: € 0.06
  LU Mobiel: € 0.36
  Bekijk alle bel tarieven

  DE Mobiel E-plus: € 0.06
  DE Mobiel overige: € 0.06
  DE Mobiel O2: € 0.06
  DE Mobiel T-Mobiel: € 0.06
  DE Mobiel Vodafone: € 0.06
  DE Mobiel Vistream: € 0.55
  DE Special: € 0.06
  DE VOIP: € 0.77
  Bekijk alle bel tarieven

   zakelijk Vaste telefonie

  SIP Trunking

  De overstap van ISDN-circuits wordt door veel telecommunicatiebedrijven overal ter wereld uitgevoerd, omdat zij hun klanten geleidelijk van de verouderde ISDN-technologie migreren naar de volgende generatie connectiviteit genaamd SIP Trunks. SIP Trunks bieden een soortgelijke functie als ISDN en worden door het kanaal verkocht vergelijkbaar met ISDN, maar worden via een breedband- of Ethernet-privécircuit met uw apparatuur verbonden, afhankelijk van het aantal kanalen en het vereiste serviceverzorgingsniveau. Alle ISDN-gevoede apparatuur moet worden overwogen, bijvoorbeeld bedrijfstelefoonsystemen, videoconferenties of back-upcircuits van de router.

  De meeste apparatuur die momenteel ISDN gebruikt, kan ook worden ingesteld om SIP Trunks te gebruiken, maar we nemen wel deel aan de installatie van een apparaat (een MSBR genaamd) op elk SIP Trunk-circuit dat we leveren. Het is in staat om de SIP-kanalen terug naar ISDN te converteren, zodat uw telefoonsysteem, videoconferentiesysteem, enz. Op ISDN kunnen blijven werken, of om de SIP door te geven aan uw apparatuur.

  Flexibiliteit om een killer telefoonsysteem te bouwen. Vrij van vervelende contracten.
  Veel van onze telefoonabonnementen voor kleine bedrijven zijn beschikbaar op basis van een maandelijks contract. Dit is voor sommige klanten een goede zaak, vooral voor klanten die overstappen van een traditionele vaste telefoondienst, waar lange en dure contracten de norm zijn.

  Als u geïnteresseerd bent in Unified Communications van ondernemingsniveau, waaronder het installeren van een speciaal netwerk, zijn normaal gesproken uitgebreidere contracten vereist bij Cernet is dit niet het geval.

  Één telefoonnummer. Meerdere apparaten.

  Bij Cernet is een extensie uw telefoonnummer, gekoppeld aan SIP. Maar in tegenstelling tot traditionele telefoonsysteem lijnen, werken onze zakelijke telefonie netwerken op verschillende apparaten en ook nog is tegelijk. Dus wanneer u zich aanmeldt voor Zakelijke telefonie, ontvangt u uw eigen Cernet Zakelijk-SIP Trunk dat u kunt gebruiken met meerdere apparaten bijv. Een vaste telefoon op het werk en een vaste telefoon thuis, of een smartphone met vast naar mobiel integratie, een tablet of laptop met een Voip desktop-app.

  Waarom zakelijke telefonie bij Cernet?

  Zakelijke telefonie van Cernet is snel, betrouwbaar en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Uw communicatie loopt over een beveiligd datanetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van volledige privacy. Vrijwel alle contracten zijn maandelijks opzegbaar.
  Schaalbaarheid
  Schaalbaarheid is van deze tijd. Uw medewerkers moeten altijd bereikbaar zijn, ook wanneer uw bedrijf flink uitbreidt. Met SIP staan er een ontelbaar aantal kanalen tot uw beschikking: iedere werknemer kan altijd de hoorn oppakken.
  Een nummer, altijd bereikbaar
  SIP-trunking stelt medewerkers in staat om hetzelfde telefoonnummer te gebruiken op verschillende apparaten. Achter het bureau komen telefoontjes binnen op via de vaste lijn, buiten werktijd op de werktelefoon.
  Flexibiliteit en losse contracten
  Bij Cernet is uw abonnement altijd uit te breiden met extra opties. Het maakt niet uit of u één, of honderd telefoonnummers nodig heeft, U krijgt een VOIP router opgestuurd waarmee u direct bent aangesloten op de server, alles is mogelijk.

  Bellen met SIP-trunking

  Met Cernet stapt u eenvoudig over op SIP-trunking. Dit is een techniek die lijkt op het traditionele bellen, maar in plaats van over de telefoonlijn, gaat het spraakverkeer rechtstreeks over de dataverbinding. Dit heeft een aantal grote voordelen:


 • De belkosten in binnen- en buitenland nemen af
 • De bestaande infrastructuur is toereikend
 • Oude apparaat eenvoudig te configureren

 • Bellen in de Benelux is al mogelijk vanaf €0,06 per minuut! Ook geldt een voordelig tarief voor telefoontjes naar andere Europese landen, of naar de Verenigde Staten. We maken gebruik van de bestaande dataverbinding. De huidige infrastructuur is dus in veel gevallen toereikend. Oude apparaten zijn eenvoudig te converteren naar het nieuwe systeem. Er zijn dus weinig bijkomende kosten. Iedere nieuwe klant ontvangt direct een VOIP router voor twee telefoonaansluitingen. U kunt meteen aan de slag!

  Opties naast standaard zakelijk vast bellen

  Meer behoefte voor Zakelijke telefonie nodig? Onderstaand een overzicht van diverse aanvullende opties.

  Extra nummer (1)

  Telefoonnummer

  € 3,-

  Per maand

  Extra Sip Trunk

  Sip Trunk

  €5

  Per maand

  Nummerblok 10

  Telefoonnummers

  €10

  Per maand

  Nummerblok 100

  Telefoonnummers

  €45

  Per maand

  Vraag en antwoord over zakelijk bellen

  Een SIP-trunk is een virtuele telefoonlijn die het telefoonsysteem met het openbare telefoonnetwerk verbindt. Het verzend oproepen via een gegevensnetwerk in plaats van via een ISDN-circuit. SIP Trunks kunnen in plaats van ISDN-circuits worden gebruikt om alle telefoongesprekken te voeren.

  In tegenstelling tot ISDN waar je maximaal 30 kanalen per circuit hebt, is een SIP-trunk volledig schaalbaar, zodat u zoveel of zo weinig kanalen kunt hebben als u zelf wilt.

  Een ander voordeel van het laten leveren van uw telefoondiensten via een Ethernet Private Circuit is dat onze toekomstige technologieën het mogelijk maken dat meerdere services zoals SIP Trunks, Cloud Computing, Data Hosting, internet en Site-to-Site-connectiviteit via één circuit worden geleverd, ter vervanging van de vereiste voor meerdere circuits.

  Het belangrijkste is niet het 'SIP'-bit, maar het datacircuit waarover de SIP-trunk loopt. Voor een goede betrouwbaarheid hebt u een directe verbinding met uw SIP Trunk-provider nodig. SIP Trunks van Cernet worden geleverd vanuit ons platform binnen Nikhef om de best mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hoewel niet alle SIP Trunks-providers dit kunnen aanbieden. Een back-up gegevens circuit wordt ook aanbevolen voor extra veerkracht.

  We gebruiken Standaard G.711 voor de beste spraakkwaliteit.
  Overige Codec kan op aanvraag geactiveerd worden.

  Ja, bestaande nummering wordt verplaatst naar nieuwe circuits.

  Bestel vandaag nog Zakelijk vaste telefonie

  Wij zijn 365 dagen bereikbaar voor bestellingen, vragen & suggesties 085 060 42 28 085 060 42 28

  • award-img1
  • award-img2
  • award-img3
  • award-img4