Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Voordelig Zakelijk bellen

Blijf in contact met een betrouwbare telefoondienst die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.
Volledige portfolio van spraakdiensten voor kleine en grote ondernemingen met meerdere locaties en verschillende technologische oplossingen - van grote glimmende gebouwen met nieuwe geavanceerde PBX-systemen tot oudere en kleinere kantoren die behoefte hebben aan technologische upgrades, thuiskantoren of mobiele werknemers.

Vast naar mobiel integratie

Zakelijk Vast bellen

€18 per maand

 • Sip gegevens inzien
 • Bellen via VoIP
 • Bellimiet instelbaar (fraude preventie)
 • Sip zelf controle
 • Koppeling aan Vamo mogelijk
 • (VaMo = Vast naar mobiel)
 • Koppeling aan 3CX/Xelion mogelijk

 •  

   

  Zakelijke vaste telefonie

  Cernet maakt gebruik van Voice over Internet Protocol (VoIP), de nieuwe standaard voor telefonie-, spraak- en data-oplossingen. We bieden modulaire telefonie-oplossingen voor onze zakelijke klant. Met ons modulaire ontwerp kunnen we onze oplossingen aanpassen zodat ze naadloos aansluiten op uw behoeften en meegroeien met uw bedrijf.
  De hoge kwaliteit van onze producten en uitstekende service, ondersteund door ondersteuning, bieden u de garantie dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw telecommunicatie-infrastructuur.

  Dankzij de vooruitgang in VoIP hoeft u geen telefonie-apparatuur meer te installeren en te onderhouden in uw eigen bedrijf. Managed Voice van Cernet is het perfecte alternatief. Met deze gehoste telefonie-oplossing kunt u gebruikmaken van een geavanceerde PBX en faciliteiten, gehost door Cernet op een veilige centrale locatie.

  Voordelig zakelijk bellen in binnen- en buitenland. Met Cernet belt u zakelijk altijd voor een zeer gunstig tarief, waar u ook naar belt.

  NL Vast: € 0.06
  NL Mobiel: € 0.11
  NL Cernet onderling: € 0.00
  BE VoIP: € 0.06
  BE Mobiel: € 0.36
  BE Vast: € 0.06
  LU: € 0.06
  LU Mobiel: € 0.36
  Bekijk alle bel tarieven

  DE Mobiel E-plus: € 0.06
  DE Mobiel overige: € 0.06
  DE Mobiel O2: € 0.06
  DE Mobiel T-Mobiel: € 0.06
  DE Mobiel Vodafone: € 0.06
  DE Mobiel Vistream: € 0.55
  DE Special: € 0.06
  DE VOIP: € 0.77
  Bekijk alle bel tarieven

  zakelijk Vaste telefonie

  Waarom zakelijke telefonie bij Cernet?

  Zakelijke telefonie van Cernet is snel, betrouwbaar en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Uw communicatie loopt over een beveiligd datanetwerk, waardoor u altijd verzekerd bent van volledige privacy. Vrijwel alle contracten zijn maandelijks opzegbaar.
  Schaalbaar
  Schaalbaar is van deze tijd. Uw medewerkers moeten altijd bereikbaar zijn, ook wanneer uw bedrijf flink uitbreidt.
  Altijd bereikbaar
  Cernet besteedt bij de inrichting van zijn platform veel aandacht aan veiligheid & betrouwbaarheid.

  Onze missie is om bedrijven de nieuwste Cloud-telefonietechnologie te bieden zodat ze meer kunnen doen en hun bedrijfsresultaten kunnen bereiken zonder de dure kosten.

  Apparaatbeheer
  Apparaatbeheer

  Telefonie opties die met uw bedrijf meegroeien

  Met uw supersnelle internetplan kunt u kiezen voor een digitale telefoondienst die ver verwijderd is van de vaste lijnen uit het verleden. Met Cernet kunt u telefoneren via een eenvoudige internetverbinding met uw keuze uit Hosted PBX of Cloud gebaseerde VoIP-services. Gemakkelijk schaalbare telefoondienst maken deze ideale opties voor kleine bedrijven.

  Flexibiliteit om een killer telefoonsysteem te bouwen. Vrij van vervelende contracten.
  Veel van onze telefoonabonnementen voor kleine bedrijven zijn beschikbaar op basis van een maandelijks contract. Dit is voor sommige klanten een goede zaak, vooral voor klanten die overstappen van een traditionele vaste telefoondienst, waar lange en dure contracten de norm zijn.

  Als u geïnteresseerd bent in Unified Communications van ondernemingsniveau, waaronder het installeren van een speciaal netwerk, zijn normaal gesproken uitgebreidere contracten vereist bij Cernet is dit niet het geval.

  Opties naast standaard zakelijk vast bellen

  Meer behoefte voor Zakelijke telefonie nodig? Onderstaand een overzicht van diverse aanvullende opties.

  Extra nummer (1)

  Telefoonnummer

  € 3,-

  Per maand

  Extra Sip Trunk

  Sip Trunk

  €7.50

  Per maand

  Nummerblok 10

  Telefoonnummers

  €3.75

  Per maand

  Nummerblok 100

  Telefoonnummers

  €15

  Per maand

  Vraag en antwoord over zakelijk bellen


  Wat is SIP Trunking?

  Een SIP-trunk is een virtuele telefoonlijn die het telefoonsysteem met het openbare telefoonnetwerk verbindt. Het verzend oproepen via een gegevensnetwerk in plaats van via een ISDN-circuit. SIP Trunks kunnen in plaats van ISDN-circuits worden gebruikt om alle telefoongesprekken te voeren.


  Wat zijn de voordelen van het gebruik van SIP Trunking in plaats van ISDN?

  In tegenstelling tot ISDN waar je maximaal 30 kanalen per circuit hebt, is een SIP-trunk volledig schaalbaar, zodat u zoveel of zo weinig kanalen kunt hebben als u zelf wilt.

  Een ander voordeel van het laten leveren van uw telefoondiensten via een Ethernet Private Circuit is dat onze toekomstige technologieën het mogelijk maken dat meerdere services zoals SIP Trunks, Cloud Computing, Data Hosting, internet en Site-to-Site-connectiviteit via één circuit worden geleverd, ter vervanging van de vereiste voor meerdere circuits.


  Zijn SIP Trunks betrouwbaar?

  Het belangrijkste is niet het 'SIP'-bit, maar het datacircuit waarover de SIP-trunk loopt. Voor een goede betrouwbaarheid hebt u een directe verbinding met uw SIP Trunk-provider nodig. SIP Trunks van Cernet worden geleverd vanuit ons platform binnen Nikhef om de best mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hoewel niet alle SIP Trunks-providers dit kunnen aanbieden. Een back-up gegevens circuit wordt ook aanbevolen voor extra veerkracht.


  Welke CODEC ondersteunt de SIP Trunks van Cernet?

  We gebruiken Standaard G.711 voor de beste spraakkwaliteit.
  Overige Codec kan op aanvraag geactiveerd worden.


  Kan ik mijn bestaande nummers en DDI-bereik behouden?

  Ja, bestaande nummering wordt verplaatst naar nieuwe circuits.


  Ik ben momenteel bij een andere VoIP-provider; kan ik al mijn nummers porteren om te werken op de SIP Trunks van Cernet?

  Ja, we kunnen alle nummers verhuizen naar ons platform.