Cernet heeft zijn diensten uitvoerig getest en houd zelf ook monitoring bij. Toch kan het voorkomen dat uzelf ook zelf inzage wilt hebben over ow netwerk? Met Performance Monitoring blijft u 24/7 op de hoogte van de prestaties en beschikbaarheid van uw diensten die verlopen op ons netwerk.

Inzicht in prestaties
Performance Monitoring is een aanvulling op onze dienstverlening en kan aangevraagd worden. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de juiste werking van onze diensten IP-VPN en DSL-Glasvezel & Telecom. Eventuele storingen worden duidelijk en overzichtelijk vermeld in een actueel en historisch overzicht.

Direct actie ondernemen
Doet zich ondanks de hoge betrouwbaarheid van onze netwerken toch een storingen voor? Dan informeert Performance Monitoring u daar meteen over. U krijgt automatisch een melding over het incident via e-mail, RSS, SMS telefonische oproep. Zo bent u altijd geïnformeerd en kunt u direct actie ondernemen.

Storing met als gevolg van een gepland onderhoud
Indien Cernet een geplande onderhoud heeft gepland en deze is in uitvoering kan het voorkomen dat bepaalde diensten tijdelijk niet bereikbaar zijn, wij sturen altijd vooraf informatie over een geplande onderhoud, het monitoring programma kan dit zien als een storing.