Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Mobiel bellen en zakelijk internet voor ZZP / Kleinbedrijf

Kies hier uw product

Beheer uw apparaten op een slimme manier

Verminder de complexiteit van het beheer en onderhoud van het gebruik van mobiele apparaten binnen uw organisatie - en stel uw mensen in staat ze effectiever en samen te gebruiken - zonder de beveiliging van bedrijfsgegevens in gevaar te brengen.

We bieden beheerde services voor mobiele besturingssystemen en platforms, implementatie van apparaten, commerciële plannen, mobiele applicaties, mobiele beveiliging, beheerde e-mailservices en oplossingen voor noodherstel en back-up.

Bekijk Sim Only

Apparaatbeheer
Apparaatbeheer

Ons veilige, snelle netwerk biedt u kosteneffectieve connectiviteit voor uw (thuis)kantoor.

Met Cernet zakelijk internet kunt u meerdere spraak-, video- en datadiensten ontvangen via dezelfde internetverbinding - ideaal voor het uitbreiden van uw Local Area Network (LAN) -functionaliteit.

Onze portfolio van Ethernet-services kan voldoen aan de behoeften van uw organisatie voor bandbreedte, serviceverzekering en verhoogde responsiviteit in de complexe netwerkomgeving van vandaag. We kunnen een speciale point-to-point-oplossing bieden, of we kunnen u verbinden met ons wereldwijde IP-netwerk van de volgende generatie, waardoor een end-to-end-service wordt geboden zonder dat er verbindingen van derden nodig zijn. Ongeacht de grootte of behoeften van uw bedrijf.

Op het beste mobiele netwerk!

Cernet maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, snelheden tot wel 300 Mbit/s.

 
 
 

Zorgeloos overstappen

Stap eenvoudig over. Met onze migratieservice profiteert u van een naadloze overstap, inclusief nummerbehoud zowel vast als mobiel nummer.

Geschaald naar uw behoeften

Beheer uw Internet verkeer met bandbreedte en configuratie-opties, volg en prioriteer verkeer, of praat 24/7 met een expert voor hulp.