Voordelig Zakelijk bellen

Voordelig Zakelijk vast bellen met Cernet, bellen voor een gunstig tarief.

Houd je bedrijf verbonden
Houd contact met een betrouwbare telefoondienst die voldoet aan al jouw zakelijke behoeften.
Cernet Zakelijk biedt een volledige portfolio van spraakdiensten voor kleine bedrijven en grote ondernemingen met meerdere locaties en verschillende technologische oplossingen - van grote glimmende gebouwen met nieuwe geavanceerde PBX-systemen tot oudere en kleinere kantoren die behoefte hebben aan technologische upgrades en thuiskantoren en mobiele werknemers.

Waarom Zakelijk telefonie van Cernet?

Voordelig bellen in de BeNeLux al vanaf €0.06 per minuut.

Maarliefst 40% goedkoper dan KPN.

Zakelijke Telefonie van cernet is los te verkrijgen, en werkt op elk type internet verbinding.
Wij sturen standaard een Voip router van het merk Cisco dat goed is voor 2 telefoon aansluitingen, of koppeling naar een Telefooncentrale/Server.

Zakelijk Vast bellen

€24 per maand

Aansluit kosten € 35,-

 

 

NL Vast: € 0.06
NL Mobiel: € 0.11
NL Cernet onderling: € 0.00
BE Voip: € 0.06
BE Mobiel: € 0.36
BE Vast: € 0.06
LU: € 0.06
LU Mobiel: € 0.36
Bekijk alle bel tarieven

DE Mobiel E-plus: € 0.06
DE Mobiel overige: € 0.06
DE Mobiel O2: € 0.06
DE Mobiel T-Mobiel: € 0.06
DE Mobiel Vodafone: € 0.06
DE Mobiel Vistream: € 0.55
DE Special: € 0.06
DE VOIP: € 0.77
Bekijk alle bel tarieven

 zakelijk Vaste telefonie

SIP Trunking

De overstap van ISDN-circuits wordt door veel telecommunicatiebedrijven overal ter wereld uitgevoerd, omdat zij hun klanten geleidelijk van de verouderde ISDN-technologie migreren naar de volgende generatie connectiviteit genaamd SIP Trunks. SIP Trunks bieden een soortgelijke functie als ISDN en worden door het kanaal verkocht vergelijkbaar met ISDN, maar worden via een breedband- of Ethernet-privécircuit met jouw apparatuur verbonden, afhankelijk van het aantal kanalen en het vereiste serviceverzorgingsniveau. Alle ISDN-gevoede apparatuur moet worden overwogen, bijvoorbeeld bedrijfstelefoonsystemen, videoconferenties of back-upcircuits van de router.

De meeste apparatuur die momenteel ISDN gebruikt, kan ook worden ingesteld om SIP Trunks te gebruiken, maar we nemen wel deel aan de installatie van een apparaat (een MSBR genaamd) op elk SIP Trunk-circuit dat we leveren. Het is in staat om de SIP-kanalen terug naar ISDN te converteren, zodat uw telefoonsysteem, videoconferentiesysteem, enz. Op ISDN kunnen blijven werken, of om de SIP door te geven aan jouw apparatuur.

Flexibiliteit om een killer telefoonsysteem te bouwen. Vrij van vervelende contracten.
Veel van onze telefoonabonnementen voor kleine bedrijven zijn beschikbaar op basis van een maandelijks contract. Dit is voor sommige klanten een goede zaak, vooral voor klanten die overstappen van een traditionele vaste telefoondienst, waar lange en dure contracten de norm zijn.

Als u echter geïnteresseerd bent in Unified Communications van ondernemingsniveau, waaronder het installeren van een speciaal particulier netwerk, zijn normaal gesproken uitgebreidere contracten vereist.

Eén telefoonnummer. Meerdere apparaten.

Bij Cernet is een extensie jouw telefoonnummer, gekoppeld aan SIP. Maar in tegenstelling tot traditionele telefoonsysteemlijnen, werken onze zakelijke telefonie netwerken op verschillende apparaten en ook nog is tegelijk. Dus wanneer jij je aanmeldt voor Zakelijke telefonie, ontvangt je jouw eigen Cernet Zakelijk-SIP Trunk dat jij kunt gebruiken met meerdere apparaten (bijv. Een vaste telefoon op het werk, een vaste telefoon thuis, een smartphone met vast naar mobiel integratie en een tablet of laptop met een Voip desktop-app.)

Opties naast standaard zakelijk vast bellen

Meer behoefte voor Zakelijke telefonie nodig? Onderstaand een overzicht van diverse aanvullende opties.

Extra nummer (1)

Telefoonnummer

€ 3,-

Per maand

Extra Sip Trunk

Sip Trunk

€5

Per maand

Nummer blok 10

Telefoonnummers

€10

Per maand

Nummer blok 100

Telefoonnummers

€45

Per maand

Vraag en antwoord over zakelijk bellen

Een SIP-trunk is een virtuele telefoonlijn die het telefoonsysteem met het openbare telefoonnetwerk verbindt. Het verzendt oproepen via een gegevensnetwerk in plaats van via een ISDN-circuit. SIP Trunks kunnen in plaats van ISDN-circuits worden gebruikt om alle telefoongesprekken te voeren.

In tegenstelling tot ISDN's waar je maximaal 30 kanalen per circuit hebt, is een SIP-trunk volledig schaalbaar, zodat je zoveel of zo weinig kanalen kunt hebben als jij zelf wilt.

Een ander voordeel van het laten leveren van jouw telefoondiensten via een Ethernet Private Circuit is dat onze toekomstige technologieën het mogelijk maken dat meerdere services zoals SIP Trunks, Cloud Computing, Data Hosting, internet en Site-to-Site-connectiviteit via één circuit worden geleverd, ter vervanging van de vereiste voor meerdere circuits.

Het belangrijkste is niet het 'SIP'-bit, maar het datacircuit waarover de SIP-trunk loopt. Voor een goede betrouwbaarheid hebt je een directe verbinding met je SIP Trunk-provider nodig. SIP Trunks van Cernet worden geleverd vanuit ons platform binnen Nikhef om de best mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen, hoewel niet alle SIP Trunks-providers dit kunnen aanbieden. Een back-up gegevens circuit wordt ook aanbevolen voor extra veerkracht.

We gebruiken Standaard G.711 voor de beste spraakkwaliteit.
Overige Codec kan op aanvraag geactiveerd worden.

Ja, bestaande nummering wordt verplaatst naar nieuwe circuits.

Bestel vandaag nog Zakelijk vaste telefonie

Wij zijn 365 dagen bereikbaar voor bestellingen, vragen & suggesties 085 060 42 28 085 060 42 28

  • award-img1
  • award-img2
  • award-img3
  • award-img4