Post kantoor

Cernet heeft geen fysieke winkels of een bezoek kantoor.
Brief post kan naar onderstaande adres verstuurd worden

Hoogstraat 91
1781LG, Den Helder

085 060 4228
maandag t/m vrijdag 9:00am-6:00pm

[email protected]
24 X 7 online support

Alle telecom oplossingen voor ZZP / Kleinbedrijf

Naar welke dienst was u op zoek?

Welke dienst wilt u afnemen?

VoIP-telefonie voor slimme ondernemers

Zakelijke telefonie is een professionele telefoondienst. Het vervangt uw traditionele telefoonlijnen en PBX door een VoIP-platform in de Cloud.

Deze service helpt u aanzienlijke besparingen te realiseren en omvat geavanceerde telefoonfuncties die de productiviteit van medewerkers en de communicatie met uw contacten verbeteren.
Dankzij al zijn integraties kunt u uw telefonie ook verbinden met uw favoriete professionele software (CRM, ERP, enz.).

Bekijk aanbod

Zakelijke telefonie

Snel internet voor op de zaak

Als ondernemer wil je graag snel internet, onze voordelige tarieven maken dit mogelijk.

 

Overstappen met gemak

Overstappen hoeft geen gedoe te zijn, wij zorgen dat u niks merkt van de overstap.

 

Stabiel

Wij werken voortdurend aan de verbetering van ons netwerk, bij Cernet bent u verzekert voor een stabiele verbinding

Cernet voor ZZP / Kleinbedrijf

U hebt misschien geen ICT afdeling, dus u wilt het zo makkelijk mogelijk voor op de zaak

Zakelijke Mobile en vaste telefonie kan zo uitgebreid mogelijk aangeboden worden u heeft liever behoefte aan iets simpels maar wel professioneel. Optimaal telefonisch bereikbaar zijn is cruciaal voor uw klanten, uw relaties willen immers meteen geholpen worden. Ondernemen is altijd in beweging zijn, veel contact met klanten, leveranciers en opdrachtgevers en met de blik op de kosten. Bij een nieuw telefonieabonnement van Cernet kunt u uw telefoonnummer van uw huidige provider gewoon meenemen. Wij regelen graag voor u de opzegging, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U ontvangt van ons een formulier bij uw installatiepakket waarmee u Nummerbehoud kunt aanvragen.

Internet is de levensader van uw onderneming. Maar is uw huidige verbinding wel optimaal? Of kan het beter? Tijd om uw internetverbinding eens tegen het licht te houden en een frisse start te maken. Bent u klaar om online te ondernemen? Wat voor type ZZP’er / Kleinbedrijf bent u? Heeft u behoefte aan glasvezel of xDSL? Door de regie te voeren geeft Cernet Zakelijk de klant grip op haar ICT-diensten. Wij zijn uw aanspreekpunt voor uw vraagstukken. De hechte en persoonlijke relatie met onze klanten staat voorop. Dat betekent dat uw wensen altijd leidend zijn. Wij zijn transparant. Een open samenwerking met u is ons uitgangspunt en kunt u 24/7 bij ons zelf uw diensten en verbindingen monitoren.